Hinn mer, stressa mindre

En onlinekurs för dig som vill öka din effektivitet, minska din stress och känna dig mindre överväldigad

PRIORITERA RÄTT

PLANERA BÄTTRE

SLUTA SKJUTA UPP

Har du svårt att få tiden att räcka till?

Lösningen på den här typen av utmaningar är sällan att jobba mer. Tvärtom handlar det om att jobba mindre, men med ett tydligare och större fokus. När du har gått igenom onlinekursen Fokusformeln kommer du att veta exakt hur du ska lägga upp dina dagar för att få mer gjort på betydligt mindre tid.

En bra tidshantering gör allt enklare

Du minskar din stress

En genomtänkt tidshantering ger dig en bättre framförhållning så att du slipper att ständigt känna dig jagad av klockan.

Du kortar din arbetstid

Om dagarna inte räcker till så leder det till väldigt mycket övertid. När du hinner mer på samma tid kan du gå hem i tid.

Du blir klar snabbare

När du lägger upp ditt arbete på ett annorlunda sätt blir du klar med dina uppgifter snabbare och får mer gjort.

Du får tid till annat

En ökad effektivitet gör att du får mer tid över till annat, exempelvis träning, vänner och familj eller någon rolig hobby.

Fredrik Hillvesson, leg. psykolog och skapare av Fokusformeln

Din kursledare

Jag kämpade själv länge med att få ordning på min tid. Dagarna var ofta långa och jag kände sig ständigt stressad och överväldigad. Som ett resultat av detta började jag leta efter metoder som kunde hjälpa mig att få rätsida på detta. 

Efter mycket letande och testande av massvis tekniker hade jag skapat ett eget system som gjorde att jag enkelt kunde mer än fördubbla min effektivitet och samtidigt minska min stress rejält. Det är det systemet du får lära dig i denna kurs.

Vad du kommer att få lära dig

Din plan för en ökad effektivitet

1. Registrera dig

Registreringen tar bara någon minut och du får sedan direkt tillgång till samtliga lektioner och kan börja titta direkt.

2. Titta på videorna

Titta på videorna och lär dig hur du steg för steg lägger upp ditt arbete för att frigöra mer tid och minska din stress.

3. Märk skillnaden

Använd de metoder du får lära dig i ditt dagliga arbete och märk hur mycket mer tid du frigör samtidigt som stressen minskar.

VArför investera i denna kurs?

Många människor har svårt att få tiden att räcka till och känner sig ofta stressade och överväldigade. Onlinekursen Fokusformeln lär ut ett enkelt tidshanteringssystem som hjälper dig att få mer gjort på mindre tid och samtidigt minska din stress.

Det unika med den här kursen är att den lär ut ett helt system inom tidshantering i stället för att bara fokusera på några få områden. Du kan komma långt med enskilda tekniker, men för att få en påtaglig effekt är det viktigt att du tar itu med din tidshantering från flera olika håll.

Om du känner att du inte har tid att gå en sådan här kurs är det ett tydligt tecken på att du borde göra det. När det inte finns tid för att utveckla dig själv är det något som inte stämmer. De få timmar som du lägger ner på att lära dig detta kommer du snart att få igen när du börjar använda dig av systemet.

Det bästa av allt är att du kan välja helt själv när du ska gå igenom materialet eftersom det är helt digitalt. När du väl har registrerat dig på kursen har du tillgång till den under ett helt år och kan titta på lektionerna när som helst på dygnet, om och om igen, hur många gånger du vill under den tiden.

Genom att investera i den här kursen kan du förutom att frigöra tid även spara massor av pengar eftersom du slipper att gå en massa andra betydligt dyrare kurser eller investera i mängder av böcker för att försöka hitta de mest effektiva metoderna. Det arbetet har jag redan gjort åt dig.

Principerna i kursen är universella och passar alla, oavsett vad du arbetar med. Det enda som krävs är att du är motiverad att göra något åt din tidshantering för att minska din stress och att du har en viss möjlighet att påverka hur du lägger upp ditt arbete.

Du har för övrigt ingenting att förlora på att ge det här systemet en chans. Om du mot förmodan skulle ångra dig får du pengarna tillbaka. Skicka bara ett mejl till support@fokusformeln.se inom 14 dagar efter ditt köp så har du pengarna tillbaka på ditt konto inom några bankdagar.

Det värsta som kan hända är med andra ord att du investerar i kursen, ångrar dig och får pengarna tillbaka.

Det bästa som kan hända?

Att du lär dig ett system som du kan använda under resten av ditt arbetsliv för att göra varje dag och arbetsvecka mer effektiv, så att du slipper att ständigt känna dig stressad och överväldigad.

14 dagars öppet köp

Om du följer det upplägg som du får lära dig i den här onlinekursen ska det mycket till för att du inte ska öka din effektivitet och få betydligt mer gjort samtidigt som du minskar din stress och känner dig mindre överväldigad. Det är i princip omöjligt att inte få den effekten.

Men för att du ska känna dig helt säker erbjuder jag 14 dagars öppet köp. Om du mot förmodan inte skulle tycka att upplägget passar dig behöver du bara skicka ett mejl till support@fokusformeln.se inom 14 dagar så får du pengarna tillbaka utan frågor eller krångel.

Allt detta får du

Registrera dig på Fokusformeln

Hur många gånger har du känt dig stressad och överväldigad på jobbet? Hur många gånger har du önskat att du kunde hinna mer på dina arbetsdagar? Hur mycket skulle det vara värt för dig att slippa en stor del av dessa frustrationer från och med nu?

Onlinekurs: Fokusformeln

Ett års tillgång
2497kr
1997 kr exklusive moms
  • Ett komplett tidshanteringssystem
  • Bonus #1: Effektiv e-posthantering
  • Bonus #2: Prokrastineringskuren
  • Formulär och checklistor
  • Tillgång till allt material dygnet runt
  • 14 dagars öppet köp
ERBJUDANDE
Copyright © 2022 Fredrik Hillvesson

Vart vill du att jag skickar checklistan?

Din e-postadress är 100 % säker. Läs mer om vår integritetspolicy på fokusformeln.se/integritetspolicy