Onlinekurs | 2019 – fokusformeln.se

Onlinekurs: Fokusformeln

Lär dig de exakta stegen för att fördubbla din effektivitet, minska din stress och få mer tid över – genom att jobba mindre och mindre hårt

Vad är Fokusformeln?

Efter att ha testat mängder av olika metoder inom tidshantering och personlig effektivitet har jag sammanställt de mest effektiva teknikerna i ett komplett steg för steg-system som hjälper dig att fördubbla din effektivitet och minska din stress genom att jobba mindre och mindre hårt.


Fokusformeln är det enda programmet i sitt slag som:


 • Hjälper dig att inte bara få fler utan också rätt saker gjorda så att du kan avsluta dina dagar och veta att du har lagt tiden på exakt rätt saker

 • Är anpassat efter dagens digitala arbetsliv och hjälper dig att hantera olika typer av distraktioner som annars lätt stjäl fokus från dig

 • Hjälper dig att gå till botten med vad som inte fungerar i din tidshantering och vad som stjäl mest tid från dig, så att du också kan göra någonting åt det

 • Ger dig ett komplett system och hjälper dig att ta kontroll över samtliga delar av din tidshantering i stället för att bara fokusera på några enstaka områden inom effektivitet

 • Lär dig att skilja mellan olika typer av uppgifter så att det blir enkelt att prioritera och lägga tiden på rätt saker

 • Fokuserar på de underliggande processerna som gör att vi får mer gjort i stället för att endast tänka i termer av teknik och appar som ändå kommer att vara utbytta om några år

Är du redo att lära dig hur du kan öka din effektivitet genom att jobba mindre?


Så här ser vägen dit ut...

Vad du kommer att få lära dig

Kursen består av sammanlagt tre moduler som var och en innehåller tre lektioner. Varje lektion avslutas med konkreta uppgifter och instruktioner så att du vet precis hur du ska gå vidare för att kunna tillämpa det du får lära dig. Här följer en beskrivning av vad du kommer att få lära dig i de tre modulerna.

Modul #1: Riktning

Hur mycket du kommer att kunna öka din effektivitet handlar till stor del om vilken grund du lägger. Om du gör detta på rätt sätt kommer resten av arbetet att bli betydligt enklare eftersom du vet vad du ska fokusera på och vad du inte behöver lägga lika mycket fokus på. Det gör i sin tur att du kan jobba mindre men ändå få fler och framför allt rätt saker gjorda.


I den här modulen kommer du bland annat att få lära dig följande:


 • Målsättning: Hur du sätter konkreta och tydliga mål så att du vet exakt vad det är du vill uppnå med din tid och vad du inte behöver lägga lika mycket fokus på.
 • Prioritering: Hur du prioriterar dina uppgifter så att du vet i vilken ordning du ska ta itu med dem så att du kan avsluta dina arbetsdagar och veta att du har lagt tiden på rätt saker.
 • Kartläggning: Hur du kartlägger din tid på ett enkelt sätt så att du får en bra bild av hur du använder den nu och vilka förändringar du bör göra för att använda den på ett bättre sätt.

Modul #2: Planering

För att få en bra framförhållning och slippa sista minuten-stress och brandkårsutryckningar gäller det att arbeta med en enkel men effektiv planering. Då vet du vad du ska göra och när du ska göra det för att hela tiden komma närmare dina mål och använda tiden på rätt sätt. En sådan planering hjälper dig också att bli mer flexibel och att hantera olika typer av utmaningar som kan dyka upp under resans gång.


I den här modulen kommer du bland annat att få lära dig följande:


 • Projektplanering: Hur du planerar dina projekt och bryter ner dina mål till en konkret men enkel handlingsplan som ger dig en bra överblick och är lätt att sätta i verket.

 • Veckoplanering: Hur du organiserar och planerar dina veckor så att du blir mer effektiv och organiserad och känner dig mindre splittrad – samtidigt som din planering blir enklare.
 • Daglig planering: Hur du planerar och lägger upp dina dagar och konstruerar en effektiv att göra-lista för att alltid få rätt saker gjorda utan att känna dig överväldigad och besviken i slutet av dagen.

Modul #3: Fokusering

När du väl har valt ut vilka uppgifter du ska jobba med och hur du ska ta dig an dem utifrån din planering så gäller det att hitta ett starkt fokus. Ju större fokus du har när du jobbar med dina uppgifter, desto mer kommer du att få ut av dina dagar och desto bättre kommer du att må under tiden. Det gör också att du blir mindre splittrad och kan känna dig nöjdare i slutet av varje arbetsdag.


I den här modulen kommer du bland annat att få lära dig följande:


 • Fokuspass: Hur du jobbar med så kallade fokuspass för att få ett superstarkt fokus och minska den negativa effekten av olika typer av distraktioner runt omkring dig.

 • Deadlines: Hur du kan använda dig av en enkel naturlag inom tidshantering för att fördubbla din effektivitet genom att göra en liten förändring i ditt sätt att jobba.

 • Filterfrågor: Hur du använder dig av tre enkla frågor för att filtrera dina uppgifter för att avgöra om du ska tacka ja eller nej till dem så att du på så sätt undviker att ta på dig för mycket.

Bonusar

Utöver de tre modulerna i Fokusformeln ingår även följande två bonusar helt utan extra kostnad när du registrerar dig på programmet i dag:

1

Effektiv e-posthantering

De flesta av oss får mängder av e-post varje dag och vi skickar även en hel del själva. Om vi inte hanterar detta på ett bra sätt kan all den där mejlen stjäla både tid och fokus från oss.


Det finns förmodligen inte så mycket som vi kan göra åt mängden e-post, men däremot kan vi hantera den på ett bättre och mer effektivt sätt så att vi inte behöver lägga lika mycket tid på den.


I den här bonuslektionen kommer du bland annat att få lära dig följande:


 • ​Hur du schemalägger din e-posthantering på ett bättre sätt så att den tar mindre tid från andra uppgifter och gör dig mindre stressad

 • Hur du undviker att låta e-posten ta över din tag så att den inte slår sönder din övriga planering

 • En enkel regel när det gäller e-post som de flesta bryter mot dagligen och som gör att de tappar fokus redan från början och minskar sin effektivitet under resten av dagen – och hur du enkelt undviker detta

2

Prokrastineringskuren

Prokrastinering, det vill säga uppskjutande, är något som de flesta av oss gör oss skyldiga till lite då och då. Inte desto mindre kan det ställa till en hel del problem, exempelvis att vi får mindre gjort, att vi drar på oss onödig självkritik och dessutom sätter andra i klistret.


Som tur är går det att göra en hel del åt denna ovana med hjälp av några enkla justeringar och tekniker.


I den här bonuslektionen kommer du bland annat att få lära dig följande:


 • Hur du använder en enkel timer för att komma tillrätta med ditt uppskjutande, så att du får fler saker gjorda och som du dessutom kan börja använda redan i dag

 • Hur du kan ta hjälp av människor i din omgivning för att minska din prokrastinering och sätta stopp för ditt uppskjutande en gång för alla

 • Hur du använder dig av ett enkelt trick som förknippas med en känd komiker för att få fler saker ur händerna och bli superdisciplinerad

Min 14-dagarsgaranti: Prova först och bestäm dig sedan


Fokusformeln beskriver ett konkret steg för steg-program som gör att du enkelt kan fördubbla din effektivitet genom att jobba mindre.


Om du följer instruktionerna i den här kursen ska det mycket till för att du inte ska få tydliga resultat i hur mycket du får gjort. Det är mer eller mindre omöjligt att inte uppnå det.


Inte nog med att du kommer att bli mer fokuserad och få fler och rätt saker ur händerna – du kommer dessutom att kunna känna dig mindre splittrad och stressad och dessutom kunna korta ner dina arbetsdagar.


Men för att du ska känna dig helt trygg med din investering, erbjuder jag dig 14 dagars öppet köp. Det innebär att du har möjlighet att gå igenom några av lektionerna, prova en del av teknikerna och känna efter hur det känns.


Om du då inte känner dig lättad och övertygad om att detta kommer att kunna göra en enorm skillnad för din effektivitet, behöver du bara skicka ett mejl till support@fokusformeln.se inom 14 dagar efter ditt köp, så betalar jag tillbaka dina pengar och vi skiljs som vänner. Pengarna är tillbaka på ditt konto inom några bankdagar.


Jag vågar erbjuda detta eftersom jag vet att det här programmet är helt unikt i sitt slag och lär ut ett komplett system med beprövade och extremt effektiva tekniker samtidigt som det är enkelt att både lära sig och följa.

Sammanfattning och beställning

Sammanfattningsvis innehåller Fokusformeln och de kompletterande bonusarna allt du behöver veta för att fördubbla din effektivitet och minska din stress genom att jobba mindre. Här är allt du får tillgång till när du registrerar dig på kursen i dag:

 • Fokusformeln: Det kompletta steg för steg-systemet för att fördubbla din effektivitet
 • Bonus #1: Effektiv e-posthantering
 • Bonus #2: Prokrastineringskuren

Om du skulle ha lärt dig allt detta på egen hand genom att läsa massor av böcker och gå kurser för att försöka vaska fram de allra mest effektiva metoderna på egen hand skulle du ha kunnat lägga över 10 000 kronor på detta och ändå inte komma i närheten av det kompletta system som du får lära dig i den här kursen. För att inte tala om all tid som du skulle behöva ägna åt detta. Om du skulle anlita mig som konsult skulle du dessutom betala över 2 000 kronor per timme. Men när du registrerar dig på den här onlinekursen i dag får du tillgång till allt detta för endast:

Frågor och svar

"Jag är en ganska oorganiserad person – kan jag också bli mer organiserad och effektiv?"


Jag var själv länge en ganska rörig och ineffektiv person, och privat är jag det till stora delar fortfarande. Men jag har lärt mig att organisera och strukturera upp mitt arbete med hjälp av konkreta metoder och strategier. 


Så om jag kan komma tillrätta med detta är jag övertygad om att du också kan göra det. Hemligheten är att göra det så enkelt som möjligt för sig och använda ett komplett system med konkreta tekniker. 


Det är för övrigt när vi känner oss som mest oorganiserade som vi behöver lära oss tidshantering som mest. Och det gör en enorm skillnad att ha ett konkret system att följa.

"Jag har inte tid att lära mig det här"


Om du inte ens har tid att lära dig hur du kan lägga upp ditt arbete för att frigöra massor av tid behöver du definitivt lära dig tidshantering :-)


De timmar som du lägger ner på att lära dig det här kommer att vara väl investerad tid som du snart kommer att få igen.


Lektionerna är dessutom föredömligt korta, trots att de innehåller allt du behöver veta för att lära dig ta kontroll över din tid. Du kommer väldigt långt på att ägna endast 30 till 60 minuter i veckan på att gå igenom lektionerna. 


Ta en del av lunchen eller skippa en nyhetssändning och titta på en lektion i stället. Mycket svårare än så behöver det inte vara.

"Jag har för mycket att göra och det kan jag inte göra så mycket åt"


Vi kan självklart inte alltid göra något åt en hög arbetsbelastning. Speciellt inte om uppgifterna läggs på oss av någon annan. Däremot kan vi hantera en sådan situation på olika sätt.


Jag har själv haft perioder då jag har haft extremt mycket att göra och jag tror inte att jag skulle ha tagit mig igenom dem utan mina kunskaper om tidshantering.


Ibland kan vi också behöva se över våra uppgifter för att få klart för oss vad som är värt att lägga tid på och vad som inte är det, och då är ett sådant här system ovärderligt.


Det kan också hjälpa dig att hantera dina uppgifter på ett annorlunda sätt så att du får fler saker ur händerna för att på så sätt minska din arbetsbörda.

"Varför ska jag gå en sådan här kurs i stället för att läsa en bok?"


Du kan självklart lära dig en hel del genom att läsa böcker. Problemet är bara att långt ifrån alla är lika innehållsrika. Du måste ofta läsa väldigt många böcker för att hitta de metoder som fungerar allra bäst.


Dessutom krävs det att du tar dig igenom allt det fluff som många böcker innehåller alldeles för mycket av.


I den här kursen har jag gjort det arbetet åt dig. Jag har gått igenom massor av material inom tidshantering och det här systemet innehåller de metoder som jag tycker fungerar allra bäst.


Det är dessutom enkelt att använda sig av. Till skillnad från många böcker innehåller det även tydliga instruktioner, så att du inte bara får reda på vad du ska göra utan också hur du ska göra det.

"Vad gör det här programmet unikt?"


En viktig del i den här onlinekursen är att den lär ut ett komplett system som tar itu med tidshantering från flera olika aspekter. 


För att du ska kunna se en dramatisk skillnad i din effektivitet och därmed också din stress räcker det inte med att använda några enstaka tekniker eller att fokusera på enbart en del av tidshanteringen, exempelvis mejlhantering.


För att få riktigt bra resultat måste du ta ett helhetsgrepp, och det är precis vad det här systemet gör. När du investerar i den här kursen får du inte bara lära dig hur du jobbar fokuserat och effektivt, utan också hur du planerar och prioriterar dina uppgifter så att du jobbar med rätt saker. 


En annan sak som gör det här programmet speciellt är att det är väldigt enkelt att lära sig. Kursen innehåller allt du behöver veta för att kunna fördubbla din effektivitet och minska din stress, men all utfyllnad och allt material som inte tillför något har jag valt bort.

"Jag använder mig redan av en del tekniker inom tidshantering – behöver jag den här kursen också?"


Det är jättebra att du redan har hittat en del metoder som fungerar bra för dig. Och det finns ingenting som säger att du inte kan fortsätta med dem.


Men det är en helt annan sak att använda sig av några enstaka tekniker och att följa ett komplett system som tar itu med samtliga delar av en effektiv tidshantering. För att vi verkligen ska få vår effektivitet att explodera krävs det att vi jobbar med den utifrån flera olika aspekter. 


Det gäller också att de olika metoderna fyller olika syften och funktioner – alltifrån att bestämma vilka uppgifter du ska jobba med och hur du ska prioritera dem till hur du ska bli mer effektiv och fokuserad för att hinna med så mycket som möjligt.

"Vad består kursen av?"


Kursen består av sammanlagt tre moduler som var och en innehåller tre lektioner i videoformat. Varje video är på omkring tio minuter, även om en del kan vara längre och en del kan vara kortare.


Lektionerna avslutas med konkreta uppgifter så att du vet exakt vad du ska göra för att använda dig av det du får lära dig. Du har också möjlighet att ladda ner formulär eller checklistor för de olika modulerna, vilket gör det ännu enklare att ta till dig och använda dig av innehållet.


För att ta del av en lektion loggar du bara in på ditt konto med de uppgifter som du anger i samband med köpet och väljer sedan den video du vill titta på.


Eftersom allt material är digitalt kan du gå igenom lektionerna när du vill, 24 timmar om dygnet, vid de tider som passar dig bäst.

"När får jag tillgång till kursen och hur länge kan jag ta del av materialet?"


Du får tillgång till hela kursen med en gång och därefter har du tillgång till materialet under ett helt år. Med andra ord kan du sätta igång och titta på den första lektionen några minuter efter att du har registrerat dig.


Du kan välja att gå igenom hela kursen med en gång i ett enda sträck för att sedan gå igenom den lite mer noggrant. Eller så kan du se en video i taget i lugn och ro – nu eller vid ett senare tillfälle om det passar dig bättre.


Eftersom du har tillgång till kursmaterialet under ett helt år kan du gå igenom det så många gånger du vill under den tiden för att repetera och fylla på din inspiration.


Om du tittar på en modul i veckan kommer du att hinna gå igenom den ordinarie kursen på endast tre veckor, det vill säga 21 dagar.

"Vad händer om jag ångrar mitt köp?"


Du har ingenting att förlora på att ge den här kursen en chans. Klicka här för att läsa om min generösa garanti som låter dig prova programmet innan du bestämmer dig.

"Kan du påminna mig om allt som ingår i kursen?"


Absolut. Klicka här för att få en sammanställning av allt som ingår i erbjudandet.

Är Fokusformeln  något för dig?

Om du känner igen dig i minst tre av nedanstående punkter är det här definitivt en kurs som passar dig och som kan hjälpa dig att öka din effektivitet och minska din stress:

 • Du är redo att ta tag i din tidshantering på allvar för första gången och vill vara säker på att göra rätt redan från början i stället för att ägna massor av tid åt att leta och testa olika metoder som inte fungerar

 • Du har redan provat en del tekniker inom tidshantering och personlig effektivitet men har inte fått det att fungera fullt ut och är redo att prova ett nytt upplägg och ett komplett system

 • Du vet att du skulle kunna bli mer effektiv, förutsatt att du får rätt verktyg – och du är nu redo att skaffa dig en sådan verktygslåda och börja använda dig av det du får lära dig

 • Du har en hög ambition och är beredd att göra det som krävs för att få jobbet gjort, men vill samtidigt korta ner din arbetstid och inte lägga mer tid på jobbet än nödvändigt

 • Du jobbar redan med några metoder eller tekniker inom tidshantering men vill lära dig ett helt system för att kunna få de resultat du är ute efter

 • Du är orolig för att jobbet tar alldeles för mycket tid och att du missar en massa andra roliga saker i livet och vill lära dig ett helt system för att komma tillrätta med detta

 • Du vet att en god tidshantering är något av det bästa du kan ge dig själv, både på jobbet och privat, och längtar efter att kunna korta ner din arbetstid

 • Du är medveten om att rätt effektivitetssystem är det bästa sättet att få mer gjort och samtidigt minska din stress och känna dig mindre splittrad

 • Du är redo att ge det här systemet en chans och är medveten om att du har möjlighet få pengarna tillbaka om du av någon anledning ångrar ditt köp inom 14 dagar

Om du känner igen dig i några av ovanstående punkter vill jag hälsa dig välkommen till Fokusformeln, det mest kompletta system för att öka sin effektivitet genom att jobba mindre som jag känner till.

Kom igång nu!

 • Ja, jag är redo att ta det första steget för att drastiskt öka min effektivitet och minska min stress genom att jobba mindre och är medveten om att jag har 14 dagar på mig att ångra mitt köp och få pengarna tillbaka:

Copyright 2019 fokusformeln.se | Integritetspolicy | Cookiepolicy

>