Jobba mindre & bli mer effektiv

Upptäck de exakta stegen för att få mer gjort, minska din stress och ha roligare under tiden

FÅ MER GJORT

MINSKA DIN STRESS

FRIGÖR DIN TID

Har du svårt att få tiden att räcka till?

Glöm det mesta du har lärt dig om tidshantering. Äkta effektivitet handlar inte om att få så mycket som möjligt gjort, utan att jobba med rätt saker. När du väl har lärt dig hur det går till kommer du att märka en tydlig skillnad i din effektivitet samtidigt som du kan skära ner på din att göra-lista rejält.

Hämta checklistan

Ett starkt fokus hänger tätt ihop med en hög effektivitet. Den här checklistan beskriver hur du enkelt skapar ett tydligt fokus så att du också får mer gjort. Metoden är extremt enkel att tillämpa och du kan börja använda den direkt.

Läs boken

Den här boken är sprängfylld med tekniker inom personlig effektivitet och tidshantering. I korta och lättlästa kapitel får du lära dig hur du bland annat planerar dina dagar, kommer tillrätta med prokrastinering och använder tiden på ett bra sätt.

Gå onlinekursen

I den här kursen får du lära dig ett komplett system för att få fler – och rätt – saker gjorda. Steg för steg får du veta hur du går tillväga för att prioritera, planera dina veckor och dagar och skapa ett starkt fokus för att maximera din effektivitet.

Varför lära dig tidshantering?

Du minskar din stress

När tiden inte räcker till är det lätt att känna sig stressad och överväldigad. Den typen av problem kan du slippa helt eller drastiskt minska ner på genom att lägga upp ditt arbete på ett annat sätt.

Du frigör massor av tid

När du hinner mer på färre timmar kan du också frigöra massor av tid som du kan ägna åt annat än jobb. Du kan exempelvis träna, umgås med vänner eller familj eller ägna dig åt någon givande hobby.

Du gynnar din karriär

Effektiva människor är populära inom arbetslivet och när du får mer gjort kommer andra att märka det. Det öppnar upp nya möjligheter för dig – oavsett om du är anställd eller driver eget.

Du får roligare på jobbet

Det är inget roligt att gå till jobbet för den som ständigt känner sig stressad och jagad av klockan. Med en bättre kontroll över tiden kan du börja din arbetsdag med en betydligt bättre känsla.

Ta det första steget nu

Ett bra första steg för att lära dig tidshantering är att ladda ner min checklista med en enkel teknik för att öka ditt fokus. Klicka på knappen här nedan för att komma till sidan där du kan ladda ner ditt eget exemplar.

Copyright © 2022 Fredrik Hillvesson

Vart vill du att jag skickar checklistan?

Din e-postadress är 100 % säker. Läs mer om vår integritetspolicy på fokusformeln.se/integritetspolicy