Ingen mer förlorad tid – ta tag i din tidshantering redan i dag

Som jag har nämnt tidigare kämpade jag i många år med att försöka ta tillvara på min tid på ett bättre sätt, utan att lyckas.

En besvärande omständighet var att jag trodde att det inte gick att påverka min effektivitet på egen hand, utan att det enbart handlade om personlighetsdrag.

Vissa människor har en effektiv personlighet medan andra inte har den, tänkte jag.

När jag till slut förstod hur jag skulle gå tillväga kunde jag inte förstå varför jag inte hade tagit tag i detta tidigare.

Så mycket förlorad tid

Jag försökte att inte tänka på det, men det var svårt att inte påminna mig om hur mycket tid jag hade förlorat under alla de där åren då jag hade kunnat arbeta på ett annat sätt:

  • Alla gånger då jag hade varit ute i sista minuten.
  • All den stress som jag hade tvingats stå ut med.
  • All den röra som jag orsakat mig själv och andra.

Om jag bara hade tagit itu med detta tidigare och lärt mig rätt tekniker för att hantera min tid så hade jag kunna bespara mig en hel del möda och besvär genom åren.

Vänta inte med detta

Om du tycker att det är svårt att komma till din rätt och inte får ut så mycket av din tid som du tror att du är kapabel till, vänta inte med att göra något åt detta.

Ju tidigare du tar tag i din tidshantering, desto snabbare kommer du att se en förändring. Varje dag som du inte kan utnyttja till fullo, är en dag som inte kommer tillbaka.

Om du vill komma igång med detta på ett snabbt och enkelt sätt, även om du aldrig har jobbat aktivt med tidshantering förut, är min onlinekurs Fokusformeln något för dig.

I den här kursen får du lära dig allt du behöver veta för att komma igång med detta på ett smidigt och snabbt sätt, så att du kan börja få mer gjort redan inom några dagar.

Det är för övrigt väldigt enkelt att ta det första steget. Klicka här för att läsa mer och registrera dig.

Lämna en kommentar

Copyright © 2018–2024 Fredrik Hillvesson

Vart vill du att jag skickar checklistan?

Din e-postadress är 100 % säker. Läs mer om vår integritetspolicy på fokusformeln.se/integritetspolicy